Hejsvejs!
 
Nu va det ett tag sedan. Och nu är det verkligen nära. Om 5 dagar är jag i England. Känns väldigt konstigt just nu.
Som om det är en dröm. Packningen har fått uppskjutas pga kaos i kroppen då den inte ville längre efter 7 dagars arbete, skit på jobbet, avskedsfest och 50-årskalas. Då skrek den NEEEEJ. Men idag är den lite mer med på noterna.
 
Det har varit intensiva dagar, framförallt känslomässigt. Ena stunden har jag studsat omkring av lycka och den andra har jag gråtit som ett barn då det varit jobbigt att säga hejdå till människor. Människor som blivit en del av en, som har fått mig att växa. Som mina arbetskollegor. Det var med både glädje och sorg som jag i lördags jobbade min sista dag på Le Croissant efter 2 år där. Skönt att gå vidare mot nya äventyr för att kunna lära mig mer om livet men också fruktanstvärt jobbigt och sorgligt att lämna alla vackra människor som varit som en familj för mig och som framförallt har stått för trygghet. Ett kapitel är nu avslutat men som min otroligt fina vän Angelica sa" ingenting varar för evigt". Så jag väljer att blicka framåt. Mot ett nytt kapitel som jag tror kommer bli fantastiskt!
Jag känner att det är dags. Dags att ta ett steg framåt.
 
I söndags vankades det 50-årskalas för mina älskade mamma och det var riktigt fint att träffa alla innan jag ska åka. HURRA,HURRA,HURRAAAA för dig mammi! För mig är du världens bästa och du betyder så mycket för mig.
 Och även om jag grattat dig idag igen så kommer du inte undan på din riktiga födelsedag!
Nästa år blir det Paris och det kommer bli fabulöst=)
 
Den här veckan håller jag på att packa samtidigt som jag ska träffa alla mina nära och kära för att säga farväl.
Känns inget kul och jag vet att det kommer bli jättejobbigt.. törs inte tänka på söndag morgon då Christoffer ska skjutsa upp mig till Arlanda. Jag får noga säga "vi ses imorgon" för att inte bryta ihop totalt.
Men jag vet att det här kommer gå väldigt bra annars hade jag aldrig åkt. Och jag vet att du vill dela ditt liv med mig.  Och du vet att jag älskar dig mer än allt annat i denna värld.
 
 
Nej nu ska jag nog gosa ner mig i soffan för jag är helt slut efter dagens aktiviteter då kroppen som sagt inte riktigt är i topptrim än.
 
Pusss från mig !