Hejtjolahopp i stugan och välkomna till min nya fabulösa blogg!
 
Tanken är nu så att alla mina älskade (och givetvis andra intresserade läsare) här hemma ska kunna få en massa trevliga glimtar ur mitt liv när jag nu i höst kommer att bege mig till England för att jobba som Aupair där.
Jag är som sagt en rookie på området så ha lite tålamod med mig i början så lovar jag att det kommer bli fantastiskt sedan!
 
Men som sagt...40 dagar. Det är det som är kvar innan jag lämnar svensk mark. Låter ju ganska långt nu såhär men magonten har redan börjat komma titt som tätt. Och nu menar jag inte att det smärtar fruktansvärt utan det är mer som ett påtagligt pirr liksom. Och okej, det gör självklart lite ont också, fast mer i hjärtat. Jag vet ju att jag kommer sakna er andra så sjukt mycket vissa stunder.
Men jag är övertygad om att jag kommer ha det kanonbra där nere hos min familj och jag kommer ha fullt upp me barn hit och dit så tankarna kommer att få vila en del.
 
Vet inte alls vilka som läser detta men för er som inte vet något om min resa kommer jag alltså den 1 September att flyga till Birmingham där min värdfamilj kommer att möta upp mig. Sedan är det ungefär 1 timmes bilresa till deras gård i Prees ,Shropshire. Dem har katter, hundar, höns (tror ja?) och lamor. Inga kor och inga grisar men lamor. Weird. 
Så jag blir både me barn, hund, hus och bil i höst. En helig svensson + några lamor.
Och min älskade man finns här hemma och väntar på mig .Så jag har faktiskt allt.=)
 
Jag kommer ta hand om 2 pojkar, Sebastian 4,5 år och Lukas 3 år. Dom är göörsöta och deras föräldrar är otroligt snälla, ödmjuka och lättsinnade. 
Jag har en väldigt bra magkänsla helt enkelt och den brukar aldrig ljuga.
Ja det va nog allt. För den här gången iallafall.
och hujedamig va långt det blev... va inte riktigt meningen. 
Men som sagt är ju en rookie här. 
 
Nu ska jag tillbaka till verkligheten igen. Men jag kommer nog hänga här en del framöver.
So no worries! =)
 
Pusss pch kärlek,
Emma