Igår blev det alldeles för sent för att skriva men jag ska försöka få med gårdagens händelser också.
 
 
När jag kom hit blev jag introducerad till något som heter "the naughty step" vilket jag igår fick handskas med själv för första gången. Hela konceptet gå ut på att om pojkarna inte lyssnar när man säger till dem eller när dem gör något dumt och inte ber om ursäkt hamnar dem på the naughty step, vilket är nedersta trappsteget. Och där får dem helt enkelt sitta tills dem föstått vad dem gjort för fel. Då måste dem även berätta för mig varför dem sitter där och så måste dem säga förlåt. Väldigt effektivt för det funkar varje gång. Idag fick jag tex släpa in Sebastian där men efter ett tag fick jag äntligen ett "sorry.." Så jag var helnöjd.
 
Idag var Sebastians första dag i skolan- yeeej! Och han var ju så stilig i sin nya uniform. Han sa " Do I look smart in this?" Sötare får man ju leta efter. Gwen  som varit deras nanny i sommar har varit med mig under dessa dagar och guidat mig överallt så det har verkligen varit guldvärt.Hon har berättat hur pojkarna är och givit mig lite förvarningar.
Och idag var det även dags för mig att sätta mig bakom ratten och köra bil- på vänster sida. Men det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Det kändes ganska naturligt ändå vilket är sjuukt med tanke på hur kort tid jag varit här. Men återigen, man anpassar sig väldigt snabbt.
Från att ha varit ganska poplulär fick jag idag ett "I don't like you" av Sebastian. Gwen hade förvarnat mig om detta så jag bara ignorerade det. Det var efter skolan precis och både han och Lucas var jättetrötta så jag antar att det var tröttheten som talade.
Idag har jag även fått torka bajs när Lucas ropade " I just had a bigg poo-poo! Come and get me dry!" Han är så söt även om han har ändan full me bajs.Kan inte hjälpa det. Så jag tror att jag bockat av ganska mycket på checklistan redan.Vi får se om det blir fler check imorgon. Förmodligen.
 
Imorgon ska jag åka med Sebastian till skolan och sedan ska jag, Lucas och Gwen till toddler-group i 2 timmar. Ska bli spännande och kul att att träffa dem andra mammorna.Socialisera sig lite.
 
Nu är det läggdags tror jag. 
Sweet dreams!
 
Kärlek,
Emma
 
 

Kommentera

Publiceras ej